Csillagváros.Hu - Regisztráció

A „csillagvaros.hu” fórum (továbbiakban: „mi”, „fórum”, „csillagvaros.hu”) használatával Ön kijelenti, hogy elolvasta és magára nézve kötelezően betartandóként elfogadja az alábbiakban részletezett felhasználási feltételeket. Amennyiben ezeket nem fogadja el, kérjük, ne használja a fórum szolgáltatásait. A feltételeket az üzemeltetők a körülményeknek megfelelően bármikor megváltoztathatják, amely változásokról értesítést küldenek, azonban ajánlatos ezen feltételek időről időre való újbóli átolvasása. A feltételek megváltozása utáni használattal Ön a megváltozott felhasználási felvételeket továbbra is magára kötelező érvényűnek fogadja el.

A fórum használata során tilos sértő, személyeskedő, obszcén, vulgáris, rágalmazó, gyűlöletkeltő, támadó, közízlést sértő, nemi, vallási, etnikai hovatartozás alapján diszkrimináló tartalmak közzététele. A közzétett tartalomnak meg kell felelnie lakóhelyén, valamint a szerver üzemeltetésének országában érvényben levő, illetve vonatkozó nemzetközi törvényeknek. A közzétett tartalmakért a fórum üzemeltetője minden felelősséget elhárít, a felelősséget a tartalom közzétevője viseli. A fent szabályok megsértése azonnali és végleges kitiltáshoz vezet, amennyiben szükséges, az Ön kapcsolatát biztosító internetszolgáltató értesítésével együtt. Mindezek érdekében a hozzászólásokhoz tartozó IP-címeket tároljuk. A fórum fenntartóinak jogában áll eltávolítani, látható módon szerkeszteni a hozzászólásokat. Minden megadott, illetve a hozzászólásokban szereplő adat a fórum adatbázisában tárolódik. A tárolt adatokat tovább nem adjuk, de technikai okok miatt az üzemeltetők nem vállalnak felelősséget az elvárható biztonsági intézkedések megtétele ellenére előforduló kifinomult hackertámadásokért.

A fórumot a phpBB nevű, GNU General Public License v2 („GPL”) licenc alatt kiadott fórummotor működteti. A szoftver szabadon letölthető a www.phpb.com oldalról, illetve magyar nyelven a phpbb.hu oldalról. A phpBB fórummotor lehetőséget ad az internetalapú kommunikációra, de nem felelős a megjelenő tartalmakért, illetve a követett moderálási alapelvekért. A phpBB-ről további információk a https://www.phpbb.com/ oldalon olvahatók.

A regisztrációval tudomásul veszem a Magyar Csillagászati Egyesület adatvédelmi nyilatkozatát."