Tényleg, Te nem mérted még meg a tubusodat? Mármint felszerelve (keresővel, lézerrel stb.).
Odaírtam, hogy: "assz'em".
Még nem mértem le,de nekem nem is számít.Lovász András írta: ↑2023.04.11. 07:51Nagyjából az enyém is, de időnként elgondolkodok azon, hogyan lehetne tömeget csökkenteni. (Jelenleg 16,5 kg a tubusom.) Mindig oda lyukadok ki, hogy drágán és sok munkával is csak keveset tudnék lefaragni ebből, és a végén mindig csak legyintek egyet. Az okulártartó tálcát és a zsámoly fülét is leszereltem. Magassági csapágyból is csak egy van... azt már hová csökkentsem?![]()
Tényleg, Te nem mérted még meg a tubusodat? Mármint felszerelve (keresővel, lézerrel stb.).
Kicserélheted egy kisméretű golyóscsapágyra. Egyensúlyt,öntartást,hogyan találsz azt nem tudom,de legalább könnyű lesz,teljesen súrlódás és tapadás mentes, valamint szinte észrevehetetlen.Lovász András írta: ↑2023.04.11. 07:51Magassági csapágyból is csak egy van... azt már hová csökkentsem?![]()
Nos,a kedvedért András, mégiscsak lemértem.Tényleg, Te nem mérted még meg a tubusodat? Mármint felszerelve (keresővel, lézerrel stb.).
Ha pedig mégse válna be, akkor még mindig felrakhatod az aprókba "Multifunkciós küklopszizáló, Wall-E utánzó, észlelőtársijesztgető, hegesztő szemüvegként is funkcionáló Napszűrős álbinobenéző toldat eladó" címmel, félmillió forintos irányárral.
Szia Péter!
Az ötlet nem rossz; sokszor úgyis filléres dolgokat kell horror áron megvenni. És milyen igazad van; bele sem gondoltam,hogy mennyire multifunkcionális!Lovász András írta: ↑2023.05.24. 09:15Ha pedig mégse válna be, akkor még mindig felrakhatod az aprókba "Multifunkciós küklopszizáló, Wall-E utánzó, észlelőtársijesztgető, hegesztő szemüvegként is funkcionáló Napszűrős álbinobenéző toldat eladó" címmel, félmillió forintos irányárral.![]()
Mondjuk elég hosszú szemtávolságú okulár dukál hozzá így első ránézésre...![]()
Amúgy nekem is van "kalózszemtakaróm", de már annyi kacat van a búrámon (fejlámpa, szemüveg, esetleg sapka), hogy inkább az okulárkupakot nyomom a szemembe. Úgy, ahogyan régen az "okuláré"-t betették. Csak óvakodnom kell a túl érdekes objektumok megfigyelésétől, nehogy elguruljon a kupak a rácsodálkozás következtében...![]()