A rakéta fejlesztés még várat magára, de már tervben van!
A Nato Radar meg egy csekély 60 m-es ipari víztoronynak van álcázva, itt nőttem fel a tövében, már a szívemhez nőtt.
Van ilyen erősítős USB vezetékem, három méteres. Több webkamerával is próbáltam. Pl. a Scopium nagyon jól tolerálta, pedig annak az egész szoftvere egy röhely, nem sokat adott rá, akárki csinálta. (Viszont maga a kamera nagyon jó, két-háromszor drágább kamerákkal is versenyez persze csak bolygókon.) Nem kellett vele többet kínlódni toldva sem, mint toldás nélkül. Más webkamera viszont nem feltétlenül szerette a toldást. Ezért nem tudom, hogy mit szól hozzá a QHY, még nem próbáltam. Annak a felülete/drivere kicsit jobb a Scopiuménál. De ha pl. long expón egyszerre erősítést, meg expozíciót is változtatok, akkor leáll az egész rendszer. (EZ Planetary) Exponáltam már úgy is vele 20 db. egyperces képet, hogy megjelenítette, de nem mentette a képeket. Külön-külön mehet csak állítgatás, de már kitapasztaltam. Szóval azon is javíthatnának, ezért félek, hogy még a hosszabb madzag is belekavar a végén.