Kihirdették az új sötétégbolt-parkokat: Zselic is köztük van!

A Hírek.Csillagászat.hu-n megjelenő hírekre érkezett hozzászólások gyűjteménye. Itt még nem szereplő cikk esetén hozzászólást a http://hirek.csillagaszat.hu cikkei alatt található "Hozzászólás" linkre kattintva lehet indítani.
Guest

Kihirdették az új sötétégbolt-parkokat: Zselic is köztük van!

Hozzászólás Szerző: Guest » 2009.11.16. 16:59

A Nemzetközi Csillagoségbolt Egyesület tegnap este hirdette ki az új nemzetközi sötétégbolt-parkokat, köztük a Zselici Tájvédelmi Körzettel.

»» Az eredeti cikk ide kattintva olvasható el.
balatonl
Hozzászólások: 197
Csatlakozott: 2009.09.06. 19:43

Re: Kihirdették az új sötétégbolt-parkokat: Zselic is köztük van

Hozzászólás Szerző: balatonl » 2009.11.16. 19:45

Gratulálok a sikerhez, sok-sok év munkája van már mögötte, igazán megérdemelte a csapat!

Ami a nemzetközi PR-t illeti, az MCSE-nek igyekeznie kell, ha a magyar csillagoségbolt park nemzetközi egyediségét szeretné reklámozni, mert a skótok sajnos már beindultak: most volt a BBC-n az IDA döntése a Zseliccel párhuzamosan díjazott skóciai Galloway Forest Parkról, és skót amatőrcsillagászok is megszólaltak. Zselicről nem volt szó.

Laci
Kérlek, a honlap használatával kapcsolatos új kérdés beküldése előtt először olvasd el az alábbiakat:
kollath_z
Hozzászólások: 7
Csatlakozott: 2009.09.29. 10:56

Re: Kihirdették az új sötétégbolt-parkokat: Zselic is köztük van

Hozzászólás Szerző: kollath_z » 2009.11.16. 20:39

Igazából a hivatalos IDA sajtóanyag még nem jött ki, így nem tud a nemzetközi sajtó rendes forrásra hivatkozni... A hetekben sok Angliai sajtóanyagban még a Zselicet is Hortobágynak írták. Remélem lesznek mérvadó független nemzetközi hírügynökségek, akik majd az IDA sajtóanyagra alapoznak.
A mi hivatalos sajtótájékoztatónk holnap (kedden) 5-kor lesz. Az M1 keddi 19:30-as híradójához az imént vettek fel egy anyagot a Zselicben.

üdv: Zoli


balatonl írta:Gratulálok a sikerhez, sok-sok év munkája van már mögötte, igazán megérdemelte a csapat!

Ami a nemzetközi PR-t illeti, az MCSE-nek igyekeznie kell, ha a magyar csillagoségbolt park nemzetközi egyediségét szeretné reklámozni, mert a skótok sajnos már beindultak: most volt a BBC-n az IDA döntése a zseliccel párhuzamosan díjazott skóciai Galloway Forest Parkról, és skót amatőrcsillagászok is megszólaltak. Zselicről nem volt szó.

Laci
Válasz küldése

Vissza: “Hírek.Csillagászat.hu - hozzászólások”