Közlemény: MCSE-tagság 2010 és Csillagváros többletfunkciók
Közlemény: MCSE-tagság 2010 és Csillagváros többletfunkciók
Kedves Felhasználónk!
Tájékoztatásul jelzem, hogy a Csillagváros honlapon regisztrált MCSE-tagok számára biztosított többletfunkciók (blogolás, programajánlat beküldése) 2010. január 1-től csak azon felhasználók számára lesznek továbbra is elérhetők, akik MCSE-tagságukat 2010-re is megújították.
Ha a megújítást még nem tetted meg, akkor a többletfunkciók átmenetileg nem lesznek számodra elérhetők. Ezek egy nappal azután automatikusan újra aktiválódnak, amint az MCSE titkársága rögzíti nyilvántartásába a tagság megújításának tényét. (Tehát újraregisztrálásra, illetve hitelesítésre nem lesz szükség, a rendszer automatikusan érzékelni fogja a tagság megújítását.)
Üdvözlettel:
Balaton László
Csillagváros admin
Tájékoztatásul jelzem, hogy a Csillagváros honlapon regisztrált MCSE-tagok számára biztosított többletfunkciók (blogolás, programajánlat beküldése) 2010. január 1-től csak azon felhasználók számára lesznek továbbra is elérhetők, akik MCSE-tagságukat 2010-re is megújították.
Ha a megújítást még nem tetted meg, akkor a többletfunkciók átmenetileg nem lesznek számodra elérhetők. Ezek egy nappal azután automatikusan újra aktiválódnak, amint az MCSE titkársága rögzíti nyilvántartásába a tagság megújításának tényét. (Tehát újraregisztrálásra, illetve hitelesítésre nem lesz szükség, a rendszer automatikusan érzékelni fogja a tagság megújítását.)
Üdvözlettel:
Balaton László
Csillagváros admin
Kérlek, a honlap használatával kapcsolatos új kérdés beküldése előtt először olvasd el az alábbiakat:
Re: Közlemény: MCSE-tagság 2010 és Csillagváros többletfunkciók
De jó! Várom már! Nekem most fog aktiválódni.
A Meteorokat mikortól lehet letölteni?
A Meteorokat mikortól lehet letölteni?
Meade ETX-105EC ~ Scopium Nature 10x50
Már elkészült a 2001-2004 évfolyamok digitalizálása, most sajna az én oldalamon pattog a labda, kicsit el vagyok maradva a fejlesztésekkel. 2010. februárig szeretném átadni a városlakóknak ezt a funkciót is, remélem, sikerül. Kitartás!
Kérlek, a honlap használatával kapcsolatos új kérdés beküldése előtt először olvasd el az alábbiakat:
Milyen formátumban lesznek elérhetők? pdf?
Benei Balázs
110/800 Tal Newton
110/800 Tal Newton
Igen, PDF.
Sziasztok!
Szeretnék érdeklődni, hogy a Meteor folyóirat példányait honnan tudom letölteni? Előre is köszönöm!
Szeretnék érdeklődni, hogy a Meteor folyóirat példányait honnan tudom letölteni? Előre is köszönöm!
balatonl írta:Már elkészült a 2001-2004 évfolyamok digitalizálása, most sajna az én oldalamon pattog a labda, kicsit el vagyok maradva a fejlesztésekkel. 2010. februárig szeretném átadni a városlakóknak ezt a funkciót is, remélem, sikerül. Kitartás!
Fentiek szerint sehonnan... egyelőre...
Bár feltételezem, Laci 2011-et akart írni...
Namost... Ez vagy valami, vagy megy valahová... Nem?
balatonl írta:Már elkészült a 2001-2004 évfolyamok digitalizálása, most sajna az én oldalamon pattog a labda, kicsit el vagyok maradva a fejlesztésekkel. 2010. februárig szeretném átadni a városlakóknak ezt a funkciót is, remélem, sikerül. Kitartás!
Üdvözletem!
Etéren történt valami előrelépés?
(nem azért, mert az eredeti post bő két éve jött ki, de mégsem leltem ráutaló jelet, hogy valahol publikálódott volna a dolog.
Válaszát köszönöm!
Sajnos semmi biztatóval nem tudok szolgálni. A fejlesztésekre nincs erőforrás, így egyelőre nem várható a kérdésben előrelépés.
balatonl írta:Sajnos semmi biztatóval nem tudok szolgálni. A fejlesztésekre nincs erőforrás, így egyelőre nem várható a kérdésben előrelépés.
Üdvözletem!
És a már elkészült adatok részleges, folyamatos publikálására nincs lehetőség, hisz azt írta évekkel ezelőtt, hogy 2001-2004 kész van. Ha annyi, akkor annyi. Tudjuk jól: "kicsi is, sárga is, savanyú is, de a miénk"
Ha van olyan, amivel eme munkát akár személyes közreműködésemmel is előrébb tudnám mozdítani, kérem jelezze!