Csillagváros költözés
Csillagváros költözés
Kedves Csillagváros-lakók!
A Csillagvárost teljes egészében másik szerverre költöztetjük, ennek következtében néhány óra kiesés várható.
A költözés időpontja: 2015. január 10, szombat, 10-16 óráig.
A költözés ideje alatt a Csillagváros teljes egészében elérhetetlen lesz.
Megértéseteket köszönjük!
Jakabfi Tamás - Molnár Péter
A Csillagvárost teljes egészében másik szerverre költöztetjük, ennek következtében néhány óra kiesés várható.
A költözés időpontja: 2015. január 10, szombat, 10-16 óráig.
A költözés ideje alatt a Csillagváros teljes egészében elérhetetlen lesz.
Megértéseteket köszönjük!
Jakabfi Tamás - Molnár Péter
Re: Csillagváros költözés
Kedves Csillagváros-lakók!
A költözés megtörtént. Apróbb hibák néha még előfordulhatnak. Ezeket folyamatosan javítjuk.
Ha bármi problémát észleltek, az admin@mcse.hu címen jelezhetitek.
Köszönettel,
Molnár Péter - Jakabfi Tamás
A költözés megtörtént. Apróbb hibák néha még előfordulhatnak. Ezeket folyamatosan javítjuk.
Ha bármi problémát észleltek, az admin@mcse.hu címen jelezhetitek.
Köszönettel,
Molnár Péter - Jakabfi Tamás
Jat
Úgy néz, ki működik, én észre se vettem, mondjuk pont abban az időpontban nem voltam net közelében sem.
Annyi kis hibácska azért van, hogy ha egy Online személyek képre rákattintok, ott nem jön be az oldal.
Mikor egy témakörbe belépek, a képek nem látszanak, mert ott azt írja hogy nem vagyok bejelentkezve, pedig előtte be vagyok , utána belépek, akkor meg visszamegy a nyitó oldalra és hiába mennék megint, megint kinn vagyok ...
A Diffrakciós témakörbe lépnék pl. nem látom így a képeket.
A Diffrakciós témakörbe lépnék pl. nem látom így a képeket.
Nálam is ugyan ez a hiba jelentkezik. Beléptet, de hiába lépek be, nem veszi tzdomásul.
astrohist! (BQ)
astrohist! (BQ)
-
Szintén. Belépek, de új topic megnyitásakor MINDIG be kell jelentkezni és "Nincs meg a kellő jogosultságod a hozzászóláshoz csatolt állományok megtekintéséhez."....... Ezzel valami nem okés.
Nagyon nehézkes az új rendszer. Újra és újra belépni, ez nagyon cikis! Bróbáljátok vissza állítanii a régi, normális rendszert. BQ.
Szintén. Ha nem a fórum kezdőlapról keresem meg az adott topicot, hanem a főoldalon lépek bele, kidob a rendszer.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára vgabriel 2015.01.17. 09:12-kor.