Hogyan igazoljam, hogy MCSE-tag vagyok?

balatonl
Hozzászólások: 197
Csatlakozott: 2009.09.06. 19:43

Hogyan igazoljam, hogy MCSE-tag vagyok?

Hozzászólás Szerző: balatonl » 2009.11.04. 20:05

Ahogy azt a rövid információs cikk is tartalmazza, a Csillagváros honlapon a Magyar Csillagászati Egyesület tagjai számára többletfunkciók is elérhetők: ilyen a csillagászati programok / események meghirdetésének lehetősége, csillagászati blog nyitása, tagnyilvántartási adatok kezelése, és a későbbiekben a Meteor folyóirat (az Egyesület lapja) korábbi évfolyamainak online letölthetősége, elérhetősége.

Az internetes többletszolgáltatások igénybevételéhez az MCSE-tagoknak hitelesíteniük kell magukat a Csillagváros honlapon. Az ehhez szükséges 8 jegyű hitelesítő kódot meglévő tagjaink a 2009. szeptemberi Meteor-folyóirattal együtt kapták meg, az ezt követően belépő új MCSE-tagok pedig a belépésről kibocsátott tájékoztatóban találják meg azt.

A hitelesítés menete:
1. Jelentkezz be a regisztráció során megadott felhasználói neveddel;
2. Az Adatlap / MCSE tagság kezelése menüpontban add meg a megkapott 8 jegyű hitelesítő kódot. Kövesd az ott leírtakat.
200909-csv-gephaz-03_hitelesites.jpg

Elvesztett vagy nem működő hitelesítő kód esetén az MCSE Titkársága (e-mail: mcse@mcse.hu), egyéb technikai probléma esetén az MCSE Internetes Szakcsoportja (e-mail: admin@mcse.hu) tud segíteni.

Ha még nem vagy MCSE-tag, de szeretnél taggá válni, rövid tájékoztató oldalunkon reményeink szerint minden szükséges információt megtalálsz.
Nincs meg a kellő jogosultságod a hozzászóláshoz csatolt állományok megtekintéséhez.
Kérlek, a honlap használatával kapcsolatos új kérdés beküldése előtt először olvasd el az alábbiakat:
Válasz küldése

Vissza: “Gyakori kérdések - Regisztráció, bejelentkezés”