Hogyan tudok beküldeni programokat, felhívásokat?

balatonl
Hozzászólások: 197
Csatlakozott: 2009.09.06. 19:43

Hogyan tudok beküldeni programokat, felhívásokat?

Hozzászólás Szerző: balatonl » 2009.11.04. 20:49

Amennyiben a regisztrációt követően igazoltad, hogy MCSE-tag vagy, akkor lehetőséged van bármilyen típusú csillagászati program meghirdetésére.

A meghirdetéshez kattints az Események/Események meghirdetése menüpontra, majd értelemszerűen töltsd ki az űrlapot!

200909-csv-gephaz-05_esemeny_rogzitese.jpg


Lehetőséget adhatsz arra, hogy Csillagváros lakói előzetesen regisztráljanak az eseményre. Ez segíthet számodra abban, hogy előre lásd, nagyságrendileg hány résztvevőre lehet számítani.

A programhoz képet is csatolhatsz, illetve ha pontosan megadtad a helyszín címét, akkor a helyszín térképen is megtekinthető lesz.

Figyelem: lehetőség van arra, hogy ismétlődő eseményeket definiáljunk a felvitt esemény alapján. Nem megfelelő adatrögzítés esetén könnyen többszöröződhetnek az események, amelyek módosítása, törlése nehézségekbe ütközhet.

Mi a teendő, ha a program helyszíne nem található a listában?

Ha a program helyszíne még nem szerepel a kiválasztható listában (Választás gomb), akkor lehetőséged van új helyszín rögzítésére is. Ha megadod a helyszín pontos címét, azt a felhasználók egy Google Maps alapú térképen automatikusan meg tudják jeleníteni. Lényeges, hogy a helyszín rögzítését követően vissza kell ugorjál az esemény szerkesztése űrlapra, ahol az előző lépésben felrögzített helyszínt ki kell válaszd a listából.
Nincs meg a kellő jogosultságod a hozzászóláshoz csatolt állományok megtekintéséhez.
Kérlek, a honlap használatával kapcsolatos új kérdés beküldése előtt először olvasd el az alábbiakat:
Válasz küldése

Vissza: “Gyakori kérdések - Események (programajánlatok)”