Kolláth Zoli mondta egy hasonló tárgyú előadásában, hogy "Az új világítástechnológiai eszközök használatával egyre olcsóbb a fény."
Sajnos ez sem segíti az elsötétítést...
MDA
Kolláth Zoli mondta egy hasonló tárgyú előadásában, hogy "Az új világítástechnológiai eszközök használatával egyre olcsóbb a fény."
Se azon, se az eszement augusztus 20-as ünnepségeken és tüzijátékon, pedig mennyi helye lenne annak a pénznek.
Tavasszal már sötét, tiszta ég lesz.Vizi Péter írta: ↑2022.07.16. 15:47Majd a kényszer ráviszi őket. Biztos lesz olyan önkormányzat a hazában, ahol racionálisan döntenek.
Sajnos a petróleum is drága világítani.Vizi Péter írta: ↑2022.07.17. 01:12Az a helyzet, hogy van honnan visszavenni. Díszkivilágítást is, közintézmény fűtést is, autóhasználatot is. Nem látom bajnak, ha visszatérünk valamiféle normalitáshoz a túlfogyasztásból. Igen, fájni fog. De mi fog fájni? Hát erről ennyit.
Akkor valamit nagyon jól csinálsz!Vizi Péter írta: ↑2022.07.17. 14:27Laci! Én egy 3 fős háztartást viszek 2 villanybojlerrel, nagy hűtővel és fagyasztóval, mikróval, stb. Beférünk az átlagba.
Péter, akkor szerintem A+++++++++ besorolású berendezéseid vannak.Vizi Péter írta: ↑2022.07.17. 14:27Laci! Én egy 3 fős háztartást viszek 2 villanybojlerrel, nagy hűtővel és fagyasztóval, mikróval, stb. Beférünk az átlagba.