Parlament új kivilágítás
Re: Parlament új kivilágítás
Világíthatják teljes gőzzel kívülről, bent akkor is teljes sötét marad. Ja, bocs, ez OFF.
Csillagászat? Abból nem lehet teletömködni manival a zsebeket.
Vilagitunk óránként 5 ezerért? Nem szamit hiszen mi fizetjük,mi szenvedjuk. Ez is OFF.
Mi le vagyunk szar.....vasbőrrel takarva.
Javitottam (Bocsanat) Tevesen 500 ezer. A jo 5 ezer /ora
Vilagitunk óránként 5 ezerért? Nem szamit hiszen mi fizetjük,mi szenvedjuk. Ez is OFF.
Mi le vagyunk szar.....vasbőrrel takarva.
Javitottam (Bocsanat) Tevesen 500 ezer. A jo 5 ezer /ora
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára Guest 2011.08.19. 19:14-kor.
GEBE írta: Vilagitunk óránként 500 ezerért? Nem szamit hiszen mi fizetjük,mi szenvedjuk. Ez is OFF.
Miért, te nem fizetsz adót? Szted mi a túróból fizetik, ha nem az emberek pénzéből, amit becsengettek az államkasszába? Ez a MI pénzünkből megy, mint minden ami ÁLLAMI kiadás.
LÉGYSZI OLVASD MÉGEGYSZER'
Legyél mérges,de rám ne haragudj.
Legyél mérges,de rám ne haragudj.
csak 2 hír a GUGLI-t használva:
...
és a Debreceni Egyetem:
...
nesze neked modern nátriumlámpa!!!
...
....Közvilágítás LED fényekkel
LED közvilágítás utcákhoz, terekhez, parkokhoz, ipari területekhez.
A közvilágítás területén a LEDes fényforrások előretörése már elérhető közelségbe került. Alacsony üzemeltetési költsége, kis fogyasztása teszi vonzóvá önkormányzatok, ipari létesítmények területének megvilágításához
és a Debreceni Egyetem:
...
....Jelenleg a teljes díszkivilágítás üzemel, de a rendszer úgy készült, hogy lehetőség van takarékos üzemmódra is, amikor az égők 60 %-át kapcsolják be
nesze neked modern nátriumlámpa!!!
Tegnap a Hármashatár Hegyől néztem a tüzijátékot. A Parlamentet a tüzijáték feléig nem világították ki.
A helye olyan volt, mint egy sötét folt, mert a környékén minden fényben úszott.
Az épületek, a hidak, minden. Amikor felkapcsolták a Parlament új fényeit, előszőr alig vettük észre.
Később, amikor bemelegedtek a lémpék, egész normális, és nem túl hivalkodó sárga színe lett.
Sztem nem olyan vészes a dolog.
A helye olyan volt, mint egy sötét folt, mert a környékén minden fényben úszott.
Az épületek, a hidak, minden. Amikor felkapcsolták a Parlament új fényeit, előszőr alig vettük észre.
Később, amikor bemelegedtek a lémpék, egész normális, és nem túl hivalkodó sárga színe lett.
Sztem nem olyan vészes a dolog.